Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВРепортерът на 7/8 ТВ Станислав Балабанов коментира снощните

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВРепортерът на 7/8 ТВ Станислав Балабанов коментира снощните
Коментари Харесай

Балабанов: ГЕРБ аплодира, че полицаите не проляли кръв, а невинни хора биват пребивани, майки и деца биват обгазявани

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Репортерът на " 7/8 ТВ " Станислав Балабанов разяснява снощните произшествия в центъра на София по време на директно включване в " 7/8 ТВ ".

" Провокиран съм от думите на министъра на вътрешните работи в пленарната зала, който благодари на органите на реда, които извършват поръчки, че не са проляли кръв нощес. Явно и той живее в някакъв фиктивен свят, а пък от ГЕРБ приветстват тези негови думи. Въобще, вършат си каквото желаят, хората страдат по площадите, почтени хора биват пребивани, майки и деца биват обгазявани. Неща, които не са почтени да се случват в европейска столица и европейска страна ", сподели той.
" Засега обстановката тук е спокойна. Няма напрежение сред протестиращи и полиция. Дори служителите на реда виждам, че са без шлемове, щитове и палки. Може да ги сложат, когато се стъмни, само че пък ние сме тук и продължаваме да следим ", сподели той.
" Снощи искрено си имаше провокатори, и измежду протестиращите се говореше, че има. Имаше доста хора с маски, от 20 дни съм тук и хора с маски нямаше ", разяснява пред камерата пък мъж от митинга довечера. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР